Blog-uri

Recenzii pentru ruj L'Oreal Rouge Caresse

Salut tuturor!
Vara, soare, căldură ... Vreau culoare și luminozitate în orice! Nu fac machiajul ochilor (direct cu umbre) vara, astfel încât unghiile și buzele devin periodic victime. Vreau să evit texturile grele și dense, dar din moment ce nu am putut să mă îndrăgostesc de glosurile de buze, alegerea mea a fost rujurile translucide. Practic nu port culori strălucitoare pe buzele mele - și niciodată nu au existat coralii chiar mai mult, așa că am decis să încep cu o piață de masă, care a fost complet completată cu o noutate de la L'Oreal. Respect brandul, așa că am cumpărat fără ezitare eroina postării de astăzi.

Foto:
Aviz detaliat: Noua linie de rujuri L'Oreal Rouge Caresse reamintește foarte mult de rujurile Dior Addict atât prin aspect, cât și prin textură: rujuri translucide, hidratante, care, în ciuda consistenței, dau o nuanță complet saturată.
Pot spune că mi-a plăcut foarte mult rujul. Nu-și usucă buzele, el are grijă de ele, stă bine. Peelingul poate sublinia puțin, dacă sunt, de asemenea, destul de neglijate, dar, în ansamblu, „se așează” în mod remarcabil. Intensitatea culorii poate fi variată - se acoperă bine. Rezistența este de asemenea decentă - 3 ore vor dura fără probleme. Există un fel de miros, dar este discret și personal nu mi-am amintit, pentru că pentru mine este necritic.
Swatch (numai cosmetice decorative):


preţ: 400 cu ceva frecat. în rețeaua de magazine „Prietena”
Evaluare: 5
Perioada de testare: două săptămâni
Mulțumesc pentru oprirea!

Loading...